Over ons

Maak kennis met ons geëngageerd team en het verhaal achter Belrose Classics.
ONS TEAM

Verschillende talenten, een gedeelde passie

Belrose Classics is een uniek verhaal, ontstaan uit de ontmoeting tussen een gewezen racepiloot, Franz Lamot, en een creatief ondernemer, Patrick Syen. Beiden zijn gepassioneerd door classic cars en rally’s, en hierin geflankeerd door hun echtgenotes Michèle en Katleen.

Ons doel bij het herontwerpen van deze classic car was een voertuig waarbij je met een gin tonic in je hand geniet van het einde van een rally dag, in de plaats van een moersleutel.

Patrick Syen

Onze 5 kernwaarden

Streven naar kwaliteit

Belrose Classics heeft doelbewust gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit: onze “Specials” zijn daarom exclusief maatwerk en geen bandwerk.

Service voor alles

Belrose verkoopt, restaureert en bouwt niet alleen wagens, maar zorgt ook voor de volledige nazorg, onderhoud, rallyvoorbereiding van de wagens, transport enz

De Beste Partners

Wij realiseren onze projecten in samenwerking met gespecialiseerde partners uit binnen- en buitenland. Enkel de beste partners komen in aanmerking… Samen vooruit.

De Beste Klanten

Onze klanten zijn onze rijkdom. Allen liefhebbers of verzamelaars met passie, rallyrijders. Ons gedeeld motto: “Work hard, play hard”

Een actieve community

Belrose Classics deelt zijn kennis, passie en liefde voor oldtimers door deelname aan events en beurzen en de co-organistie van rally’s wereldwijd.

Vacatures

We staan altijd open voor een uitbreiding van ons team met enthousiaste medewerkers. Een spontane sollicitatie is altijd welgekomen.

Sales Manager

GEEL

Een pro-actieve medewerker die instaat voor de organisatie van rally’s.


Automechanicien

GEEL

Een mechaniciën met een interesse en diepe kennis van classic cars

Want to talk?

Fill out this form and we will contact you as soon as possible with more information on our story or any open positions.

    I want to collaborateI want to work at Belrose Classics